Okulumuz Çekya'nın Başkenti Prag'da

Okul Müdürümüz Abdulkadir SOYLU ve beraberindeki 6 öğrenci, Ersamus+ Projesi kapsamında ‘Keban’lı Gençler İstihdam Yolculuğunda’ adlı ve 14 gün sürecek staj programımız için Çekya'nın başkanti Prag'a ulaştılar.

Sürekli hale getitirdiğimiz Erasmus+ projesi kapsamındaki yurtdışı eğitimlerimizden bir yenisini daha başladı.

Erasmus+ Projesi kapsamında "Akıllı Ev Sistemleri Kurulumu" başlıklı proje için Elazığ'dan İstanbul'a oradan da Prag'a hareket eden ekibimiz konaklama yerlerine ulaşarak Loscansa adlı otele yerleştiler.

11-24 Mart 2024 tarihleri arasında sürecek hareketliliğin eğitim süreci Alcon Cons. adlı kurumda gerçekleştirilecektir.

İki hafta sürecek olan hareketliliğin tüm masrafları proje bütçesinden karşılanacaktır.

14-27 Nisan 2024 tarihleri arasında Md.Yrd. Hakan DOĞAN ve 6 öğrencimiz ise Romanya'nın Başkenti Bükreş'e başka bir proje için hareket ederek  "Asansör Kurulumu Bakım ve Onarımı" hakkında eğitim alacaklar.

Projelerin hazırlanmasında, onaylanmasında ve diğer süreçlerde emeği geçen ve bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ederiz.

14-03-202414-03-2024

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 11:41 - Görüntülenme: 121