Abdulkadir SOYLU - Okul Müdürü

1985 yılının Şubat ayında Malatyada doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi bu kentte tamamladım. 2005 yılında girdiğim İnönü Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden 2009 yılında mezun oldum. 2009 ile 2010 yılları arasında İnönü Üniversitesinde Tezsiz Yüksek Lisansımı tamamladım. 2010 yılında Elazığ Keban Çok Programlı Anadolu Lisesine Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak atandım. Yaklaşık 6 yıl sonra Ekim 2016da yine aynı ilçedeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür Başyardımcısı olarak atandım. 3 yıl çalıştığım bu okuldan da Ekim 2019da ayrılarak ilk görev yerim olan Keban Çok Programlı Anadolu Lisesine Müdür olarak atandım. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım.