Keban Çok Programlı Anadolu Lisesi

4245712013
FIRAT MAH. TİMUR DEMİR CAD. NO: 52/1 İÇ KAPI NO: 0 KEBAN / ELAZIĞ
Vizyon
Yeteneklerimize, deneyimlerimize bağlı sahip olduğumuz değerler doğrultusunda bilgili, becerili ve kendine güvenen öğrenciler yetiştirmek. Çağdaş uygarlık düzeyinde gelişmeleri yakından takip eden eğitim ve öğretim alanında uluslar arası normlara ulaşmayı hedefleyen örnek eğitim, bilim ve teknoloji merkezi olmak.
Misyon
Ülkemiz ekonomisi ve sanayisini kalkındıracak yetenekli teknik eleman yetiştiren bir üst öğrenime öğrenci hazırlayan eğitim kurumuyuz Bütün öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, fırsat tanımak önümüzdeki yüz yılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız
Öğretim Şekli :GÜNDÜZ
KÖMÜR - KALORİFER
KARAYOLU
Yerleşim Yeri
Fırat Mahallesi Timur Demir Caddesi No:52 Keban-Elazığ NOT: Keban ÇPAL binası yıkılacağından dolayı tahliye edilmiştir. Keban Musa Coşkun Orta Okulun binasında 06.50-13.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.
İL MERKEZİNE UZAKLIK:40 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:İLÇE MERKEZİNDE