Mrt

Erasmus+ projesi kapsamında Çekya'da bulunan öğrencilerimiz eğitim çalışmalarını tamamlayarak okulumuza döndüler.

Mrt

11 Mart tarihinden beri Çekya'nın başkenti Prag'da bulunan okulumuzdan güzel haberler ve renkli görüntüler gelmeye devam ediyor.

Mrt

Çanakkale zaferinin 109. yıl dönümü münasebetiyle ilçemizde yapılan çelenk koyma törenine ve kutlama programına katıldık.

Mrt

Çekya'nın başkenti Prag'da bulunan ekibimiz eğitim ve gezi faaliyetlerine başladı.

Mrt

Okul Müdürümüz Abdulkadir SOYLU ve beraberindeki 6 öğrenci, Ersamus+ Projesi kapsamında ‘Keban’lı Gençler İstihdam Yolculuğunda’ adlı ve 14 gün sürecek staj programımız için Çekya'nın başkanti Prag'a ulaştılar.

Mrt

Türk Kızılay Elazığ Afet Müdahale Merkezi Müdürlüğü eğitmenleri tarafından okulumuzda bir eğitim verildi.

Mrt

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, bu ayın öneminin öğrencilere anlatılması ve bilincinin kavratılması için çeşitli etkinlikler yapıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü münasebetiyle okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan bir program düzenlendi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sn. Hakkı GÖK okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

AFAD tarafından okulumuz öğrencillerine yönelik olarak "Afet Farkındalık Eğitimi" verildi.

Mrt

Fırat Üniversitesi'nde yapılan Tübitak 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine okulumuz öğrencileri için bir gezi düzenledik.

Mrt

Okulumuzda Deprem Ve Yangın Acil Durum Tahliye Tatbikatı Yapıldı.

Şbt

Daha yeşil bir Keban oluşturmak için okulumuz bahçesi ve çevresinde fidan dikme etkinliği düzenledik.

Şbt

Okulumuzda yaptığımız etkinlikler devam etmektedir.

Şbt

Geçen sene Türkiye 3.sü olduğumuz yarışmada bölge finallerine katılmaya yine hak kazandık.