Şbt

Kızılay, ülke çapında “Birbirimize candan bağlıyız” sloganı ile büyük bir kan bağış kampanyası başlattı.

Ock

Okulumuz 3 proje ile Tübitak 2204-A yarışmasına katılım sağladı.

Ock

Öğrencilerimiz Futbol Turnuvasına katıldı.

Ock

02.05.2024 Perşembe Saat:10.00’da okulumuz 9.sınıf öğrencileri arasında  “Yapay zeka hareketliliğinin dünya üzerindeki çalışmaları devam etmelidir/etmemelidir yani durdurulmalıdır” konulu münazara yarışması yapılacaktır.

Ock

Okulumuzda, Karne öncesi 15-18 Ocak'ta 4 gün sürecek olan "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" etkinlikleri yapılmaktadır.

Ock

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Eğitim Vakfı tarafından okul birincisi olan öğrencimiz Hüseyin Boran O. tam altın ile ödüllendirildi.

Ock

Keban Çok Programlı Anadolu Lisesi 9, 10, 11 ve 12’nci sınıf öğrencileri arası “OKUMAK GÜZELDİR” adlı ödüllü kitap okuma yarışması düzenlenecektir.

Ock

2023-2024 Yılı Elazığ Kick-Boks müsabakalarına 5 sporcu öğrencimizle katıldık.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda yapılan yarışmalarda birinci olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ara

Okulumuzda düzenlenen “Yardımseverlik ve Merhamet” konulu okul içi kompozisyon yarışmasının sonucu belli oldu.

Ara

Ders Kitapları ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Sn. Muharrem TANYILDIZI ve beraberindekiler okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Öğrencimiz Aslı ÇALIK vefat etti.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisimiz tarafından öğrencilerimize çeşitli eğitimler verilmeye devam edilmektedir.

Ara

Okulumuzda “Yardımseverlik ve Merhamet” konulu okul içi kompozisyon yarışması düzenlenecektir.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda "Sözlük Tasarımı Yarışması" düzenlendi.