ELAZIĞ / KEBAN - Keban Çok Programlı Anadolu Lisesi

Eyl

2023 Eğitim Öğretim yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınav Programımız Belli Olmuştur.

Sınavlarımız 18-22 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 11.09.2023 pazartesi günü başlayacaktır.

Yeni yılın herkese hayırlı olmasını diliyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Toplantısı 04.09.2023 tarihinde yapıldı.

Tem

15 Temmuz 2016 günü darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türkiye, milleti ve devletiyle omuz omuza verdiği direniş ve mücadeleyle tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir.

Haz

Belirlenen gündem maddelerini görüşmek üzere,
Okul Müdürümüz Abdulkadir SOYLU başkanlığında; idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla sene sonu öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

Haz

Haziran Dönemi Sorumluluk Sınav sonuçları açıklanmıştır.

Haz

Ankara’da yapılan Tübitak 2204-A Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Türkiye Finalleri Sosyoloji alanında, okulumuz Türkiye 3.olarak büyük bir başarı elde etti.

Haz

Öğretmen ve öğrencilerimiz Erasmus+ kapsamında İspanya ve Hollanda’da ki eğitim ve gezi faaliyetlerini tamamladılar.

Haz

Okulumuzda,Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Zeynep Derya SOYLU tarafından hazırlanan şiir dinletisi programı düzenlendi.

Haz

12-14 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacak olan sorumluluk sınav programımız belli olmuştur.

May

3 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan Bursluluk Sınavı başvuruları,
29 Mayıs-16 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır.

Haz

5-9 Haziran 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Tübitak 2204-A Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Türkiye Finalleri başladı.

Haz

Okulumuzda Vergi Bilincinin geliştirilmesi için çeşitli çalışmalar yapılmaktadır.

May

Okul Müdürümüz Abdulkadir SOYLU ve Öğretmenimiz Murat BAY refakatindeki 6 öğrencimizin; Erasmus+ Projesi kapsamında "Avrupa'da Sürdürülebilir Enerji Stajı" başlıklı projesi için, Hollanda’nın Utrecht şehrinde eğitim ve gezi faaliyetleri devam ediyor.

Haz

Okulumuzda Etik Haftası münasebetiyle etkinlikler düzenlendi.