Kas

Cumhuriyet Bayramı ve Amatör Spor Haftası etkinlikleri münasebetiyle okulumuzda yapılan etkinliklerde başarılı olan öğrencilerimize ödülleri verildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100.yılı etkinlikleri kapsamında ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı ve Amatör Spor Haftası etkinlikleri münasebetiyle okulumuzda Gülle Atma Yarışması yapıldı.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı ve Amatör Spor Haftası etkinlikleri münasebetiyle okulumuzda Voleybol Turnuvası yapıldı.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı ve Amatör Spor Haftası etkinlikleri münasebetiyle okulumuzda Futbol Turnuvası yapıldı.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı ve Amatör Spor Haftası etkinlikleri münasebetiyle okulumuzda Badminton Turnuvası yapıldı.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı ve Amatör Spor Haftası etkinlikleri münasebetiyle okulumuzda Masa Tenisi Turnuvası yapıldı.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı ve Amatör Spor Haftası etkinlikleri münasebetiyle okulumuzda Dart Turnuvası yapıldı.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı ve Amatör Spor Haftası etkinlikleri münasebetiyle okulumuzda atletizm yarışmaları yapıldı.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Nurullah EMÜL okulumuza ziyarette bulundu.

31.10.2023 salı günü Saat:14.00'te
2023-2024 yılı Okul Aile Birliği Toplantısı Yapılacaktır.

Ekm

16.10.2023 tarihi itibari ile yeni ders programı uygulanacaktır.

Ekm

Mevlid Kandili münasebetiyle okulumuzda bir kutlama programı düzenlendi.

Ekm

Eylül Dönemi Sorumluluk Sınav Sonuçları Açıklanmıştır.

Eyl

25.09.2023 tarihi itibari ile uygulanacak olan ders programımızı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.