May

TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması sosyoloji alanında bölge 1.olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

May

Erasmus+ projesi kapsamında İspanya’da bulunan öğrencilerimiz eğitim çalışmalarını tamamlayarak okulumuza döndüler.

Keban İlçe Kapalı Spor Salonunda,

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladık.

May

Gençlik ve Spor Haftası Etkinlikleri münasebetiyle, okulumuzda Futbol, Voleybol ve Masa Tenisi turnuvası düzenledik.

May

Okulumuzdan Erasmus+ projesi kapsamında eğitim alacak ikinci ekibimizde yola çıktı.

May

Müdür Yardımcımız Hakan DOĞAN ve Öğretmenimiz Solunay DURAN eşliğindeki 6 öğrencimiz; Erasmus+ Projesi kapsamında "Avrupa'da Sürdürülebilir Enerji Stajı" başlıklı projesi için, İspanya’nın Barcelona şehrinde eğitim ve gezi faaliyetlerine devam ediyor.

May

Gençlik ve Spor Haftası Etkinlikleri münasebetiyle, okulumuzda Kızlar ve Erkekler arası Dart turnuvası düzenlendi.

May

Okulumuzdan Matematik Öğretmeni Gökhan IŞIK ile öğrencilerimiz ,Gençlik Haftası için Çelenk Koyma Törenine katıldı.

May

Okulumuz öğrencilerine İş Güvenliği ve Sağlığı Eğitimi verildi.

May

Gençlik ve Spor Haftası Etkinlikleri münasebetiyle, okulumuzda Gülle Atma yarışmaları düzenlendi.

May

Gençlik ve Spor Haftası Etkinlikleri münasebetiyle, okulumuzda Atletizm yarışmaları düzenlendi.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri İspanya'nın Barcelona şehrinde alacakları eğitim için yola çıktı.

Nis

Malatya'da yapılan TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında bölge 1. olan okullarımız İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yiğit tarafından kabul edildi.

Nis

Uzun yıllar Keban’da eğitim öğretim hizmeti veren Keban Çok Programlı Anadolu Lisesi okul binası yeniden yapılmak üzere yıkılmıştır.