Nis

Okulumuz TÜBİTAK 2204-A 2023 yılı lise öğrencileri araştırma projeleri yarışması, bölge aşaması proje değerlendirme sonucunda bölge 1.liği kazanmıştır.

Nis

24.04.2023 Pazartesi gününden itibaren yeni ders programı uygulanacaktır.

Nis

Öğrencilerimize Temel İlk Yardım Eğitimi verildi.

Nis

Kütüphane Haftası okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuz Malatya’da yapılacak olan TÜBİTAK (2204-A) Projesine Davet Edildi.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Lise Öğrencileri İçin "Dersler Cepte" İsimli Bir Uygulama Geliştirmiştir.

06.02.2023 Pazartesi gününden itibaren yeni ders programı uygulanacaktır.

Ock

2022-2023 Eğitim-öğretim yılının 1.dönemi bu gün sona erdi.

Herkese hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Ock

Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor projesi yenilenerek "Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor" projesi adı altında çalışmalarına devam edecektir.

Ara

Kök değerler "adalet, dostluk, dürüstlük, öz denetim, sabır, saygı, sevgi, sorumluluk, vatanseverlik, yardımseverlik" olarak belirlendi.

Ara

Elazığ Futsal Mahalli Grup Müsabakalarında mücadele ettik.

Ara

28 Kasım-2 Aralık tarihlerinde, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı 1. dönem veli toplantıları yapıldı.

Kas

Öğrencilerimiz eğitilmesi ve geliştirilmesi yönünde etkinliklerimiz devam etmektedir.

Elazığ Valisi Ömer TORAMAN, Keban Kaymakamı Hasan AKBULUT,
Elazığ Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT, Elazığ Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nahit YEREBASAN,
İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah EMÜL, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali ŞİŞ okulumuzu ziyaret ettiler.